Lorenzo
Sprokkelaar
- Berichten
- 48
Miso BBQ sauce
Ingrediënten
100 gram kristalsuiker
200 ml kippenfond (of porcini bouillon)
200 ml tomato frito
50 ml rode wijn azijn
2 eetlepels miso (wit of rood)
1 eetlepel sesamolie
1 eetlepel tabasco
1 eetlepel worcestershire
2 theelepels cayennepeper
Stappen
- Suiker smelten tot lichtbruine karamel
- Hete bouillon toevoegen (pas op dat de karamel niet stolt)
- Voeg alle overige ingrediënten toe en kook 1 minuut door.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ingrediënten
100 gram kristalsuiker
200 ml kippenfond (of porcini bouillon)
200 ml tomato frito
50 ml rode wijn azijn
2 eetlepels miso (wit of rood)
1 eetlepel sesamolie
1 eetlepel tabasco
1 eetlepel worcestershire
2 theelepels cayennepeper
Stappen
- Suiker smelten tot lichtbruine karamel
- Hete bouillon toevoegen (pas op dat de karamel niet stolt)
- Voeg alle overige ingrediënten toe en kook 1 minuut door.






Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk