BasBQ
Beef en Steak

MIONK-balls en gegrilde aubergine

 
 

Caspar

Kooltjesharker
Berichten
209
Vandaag was het mooi weer, het zonnetje scheen en ik wilde een vuurtje stoken voor wat vlees. Bij gebrek aan beter, aan de gang gegaan met gehakt. Het werden MOINK-ballen.



Na enig handwerk zag het er zo uit:



Na iets meer dan een uurtje in de OTP met een beetje rookhout, de ballen voorzien van een glaze



Wat eten we er bij? Wat aardappeltjes, een salade en gegrilde aubergine (olijfolie, veel knoflook en wat peper en zout)



Smaakte goed.
 
Lekker bordje hoor!
 
heerlijk, lust ik  :)
 
pieterb zei:
;) lekker hoor, welke kruiden heb je in het gehakt gedaan ?

Het gewone recept van Noskos, knoflook, peper, zout, oregano, peterselie, parmensaan, melk, paneer en ei.
En aan het eind in een basisrub.
 
MOINKs altijd feest.
 
Ziet er lekker uit!
Hebben jullie er ook last van dat je met dit soort dingen altijd meer eet dan goed voor je is? :D
 
Ik dacht, aan de titel te lezen, dat je er kattenvlees in had gedaan maar gelukkig niet!  ;)

Ziet er lekker uit hoor, had graag aangeschoven!
 
Lin zei:
Ik dacht, aan de titel te lezen, dat je er kattenvlees in had gedaan maar gelukkig niet!  ;)

Ziet er lekker uit hoor, had graag aangeschoven!

Hahaha, ik zie nu mijn spelfout in de titel pas.
 
Valt nog niet tegen, ik snapte de opmerking van Lin niet eens
 
Terug
Bovenaan Onderaan