Het moest er maar eens van komen, mijn eigen bereide stukje spek.
2 weken geleden een stukje mee laten komen met de bestelling bij B&S.
Ik was toch aan het bestellen. :blush:

De doelstelling was om het voor de eerste keer 'simpel' te houden.
Dus heb ik het "Standaard" Bacon recept gebruikt, op de 'gewone'suiker na dan, dat is bruine suiker geworden.
Na een lekkere massage ging hij lekker de zak in.

Hij heeft nu lekker een weekje in de koelkast kunnen rusten.
Wel natuurlijk elke dag even keren.
Vandaag is hij lekker gewassen en afgedroogd.

Nu ligt hij lekker in de koelkast, alweer.
Morgen is de dag. Eens kijken wat het gaat worden.
Het resultaat zal ik jullie morgen niet onthouden natuurlijk.
Heb er zin in
2 weken geleden een stukje mee laten komen met de bestelling bij B&S.
Ik was toch aan het bestellen. :blush:

De doelstelling was om het voor de eerste keer 'simpel' te houden.
Dus heb ik het "Standaard" Bacon recept gebruikt, op de 'gewone'suiker na dan, dat is bruine suiker geworden.
Na een lekkere massage ging hij lekker de zak in.

Hij heeft nu lekker een weekje in de koelkast kunnen rusten.
Wel natuurlijk elke dag even keren.
Vandaag is hij lekker gewassen en afgedroogd.

Nu ligt hij lekker in de koelkast, alweer.
Morgen is de dag. Eens kijken wat het gaat worden.
Het resultaat zal ik jullie morgen niet onthouden natuurlijk.
Heb er zin in
