- Berichten
- 2.588
Afgelopen weekend bij jan aalvink geweest een paar kilo Q vlees opgehaald. Daartussen zat ook een brisket.
Die brisket kon er vandaag mooi op aangezien we een dagje vrij waren. Afgelopen dagen het net afgespeurd naar recepten en eigenlijk kwam ik vooral tegen dat het een moeilijk stuk vlees was om klaar te maken.
Tja... Het moet er toch een keer van komen.
Vanochtend om 05:00 uur m'n nestje uit en aan de slag dan maar.
De brisket:
Zelf een rub gemaakt:
En op de Q ermee:
Laten we hopen op een goede afloop
Die brisket kon er vandaag mooi op aangezien we een dagje vrij waren. Afgelopen dagen het net afgespeurd naar recepten en eigenlijk kwam ik vooral tegen dat het een moeilijk stuk vlees was om klaar te maken.
Tja... Het moet er toch een keer van komen.
Vanochtend om 05:00 uur m'n nestje uit en aan de slag dan maar.
De brisket:

Zelf een rub gemaakt:

En op de Q ermee:

Laten we hopen op een goede afloop
