Beef en Steak

Mijn eerste bbq pizza

Paola

Tondelzoeker
Berichten
13
Voor het eerst pizza op de bbq gemaakt en was verrukkelijk.

De BGE met conveggtor op 250 graden aangemaakt.

De pizzadeeg heb ik gemaakt de recept van de website van Eef kookt zo.

De recept van de Tomatensaus, The pizza sauce of your dreams is van de book van Dennis Presscott “eat delicious”

En samen met de kinderen belegd met verschillende toppings zoals mozzarella, geraspte kaas, paprika, ui, olijven, chorizo, salami en ham.

Op de vega pizza heb ik het vlees vervangt met mais en monchou.

Geslaagd en wil ik niet meer op andere manier pizza maken. Zo lekker!

Fijn weekend

IMG_9331.jpeg


IMG_9332.jpeg


IMG_9334.jpeg


IMG_9335.jpeg


IMG_9337.jpeg


IMG_9338.jpeg


IMG_9339.jpeg


IMG_9340.jpeg


IMG_9344.jpeg


IMG_9346.jpeg


IMG_9348.jpeg


IMG_9349.jpeg


IMG_9343.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Fantastisch! En je bent snel van bbq ge-upgrade, als ik het me goed herinner.
Eet lekker!
 
Zou ook hoger gaan in temperatuur. Snap dat de BBQ leuker is dan de thuisoven, maar als de thuisoven tot 250 graden gaat en de BBQ tot 450 kun je wel een goed resultaat krijgen als je daar gebruik van maakt.
 
Bedankt iedereen voor de tips, op een moment de BGE was op 350 graden. Ik blijf oefenen🍕🔥
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan