Frank54
Kooltjesharker
- Berichten
- 208
Na een hoop gegoogle en her en der vragen gesteld was het Zaterdag 24/3 zover
2 stukken buikspek van Beefensteak van elk 1900gr ingerubd met suiker en 100gr Colorozo.
zo zagen ze er na een week elke dag keren eruit ,
de Stoker - WSM ingesteld op een pittemp van 105 en de kern op 65 en een handje eiken op de kolen.
resultaat na 3 uurtjes,
en deze,
gisteren geen tijd, maar het eerste stuk vandaag op de snijmachine , andere ligt in de vriezer
.
wat ik er uiteindelijk van vind , smaak en kleur zijn goed maar volgende keer iets langer en sterker rookhout.
Frank
2 stukken buikspek van Beefensteak van elk 1900gr ingerubd met suiker en 100gr Colorozo.
zo zagen ze er na een week elke dag keren eruit ,

de Stoker - WSM ingesteld op een pittemp van 105 en de kern op 65 en een handje eiken op de kolen.
resultaat na 3 uurtjes,

en deze,

gisteren geen tijd, maar het eerste stuk vandaag op de snijmachine , andere ligt in de vriezer

wat ik er uiteindelijk van vind , smaak en kleur zijn goed maar volgende keer iets langer en sterker rookhout.
Frank