Larslive
Tondelzoeker
- Berichten
- 10
Vandaag burgers op het menu. Meestal maak ik een redelijk klassieke burger, maar vandaag een variant met wat andere kruiden en cheddar door de burger en guacamole erbij. Ook hadden we dit keer een brioche broodje.
Ingrediënten:
Burgers:
Rundergehakt, geraspte cheddar, rode ui, knoflook, mosterd, paprika poeder scherp en gerookt, komijnzaad, ei. Panneermeel
Guacamole:
Avocado, gepinceerde tomaat (alleen het vlees), rode ui, knoflook, limoen sap en rasp, rode peper, PeZo. Normaal nog wat koriander, maar was niet in huis.
Verder:
Brioche broodjes, kaas, spek, sla en nog wat zoete aardappel frietjes erbij uit de oven.
Eerst de guacamole maken
Daarna de burgers maken
Bbq aan, zoete aardappel frieten met falafel kruidenmix klaar maken voor de oven
Broodjes even kort grillen, burgers en spek op de BGE.
En dan bouwen maar. Broodje guacamole, sla, burger, kaas, spek, guacamole, broodje!
Het smaakte weer goed!
Ik vond de brioche bij deze burgers geen meerwaarde. Wellicht als er wat meer knapperige elementen zijn dat het broodje dan beter tot z'n recht komt.
Ohja.. Ik kwam dit ook nog tegen. Een stukje schors op de houtskool. Ik had het nog niet eerder gezien... Heeft waarschijnlijk iets sterkere smaak af tijdens het bbqen.
Ingrediënten:
Burgers:
Rundergehakt, geraspte cheddar, rode ui, knoflook, mosterd, paprika poeder scherp en gerookt, komijnzaad, ei. Panneermeel
Guacamole:
Avocado, gepinceerde tomaat (alleen het vlees), rode ui, knoflook, limoen sap en rasp, rode peper, PeZo. Normaal nog wat koriander, maar was niet in huis.
Verder:
Brioche broodjes, kaas, spek, sla en nog wat zoete aardappel frietjes erbij uit de oven.
Eerst de guacamole maken
Daarna de burgers maken
Bbq aan, zoete aardappel frieten met falafel kruidenmix klaar maken voor de oven
Broodjes even kort grillen, burgers en spek op de BGE.
En dan bouwen maar. Broodje guacamole, sla, burger, kaas, spek, guacamole, broodje!
Het smaakte weer goed!
Ik vond de brioche bij deze burgers geen meerwaarde. Wellicht als er wat meer knapperige elementen zijn dat het broodje dan beter tot z'n recht komt.
Ohja.. Ik kwam dit ook nog tegen. Een stukje schors op de houtskool. Ik had het nog niet eerder gezien... Heeft waarschijnlijk iets sterkere smaak af tijdens het bbqen.