Toen ik vorige week in Denemarken aan het werk was kreeg ik de vraag van m'n betere helft wanneer ik weer bacon ging maken? Say what? Meestal gaat het zo van "moet je nu alweer BBQen, kun je het niet gewoon bakken?",al worden m'n BBQsels gewoonlijk wel vlotjes verorberd.
Toen ik weer enigszins van de schrik bekomen was heb ik haar uitgelegd dat het alleen kon als zij het spek zou zouten en dagelijks zou omdraaien, maar dat was geen probleem???
Dus bij thuiskomst gisteren lag er een keurig verpakt stukje gepekeld buikspek op me te wachten. Ze had de Buckboard Bacon cure gebruikt want dat vond ze lekkerder, prima keus.
Netjes gedaan toch?
Even afgespoeld en op een rekje te drogen gelegd.
morgen meer..........
Toen ik weer enigszins van de schrik bekomen was heb ik haar uitgelegd dat het alleen kon als zij het spek zou zouten en dagelijks zou omdraaien, maar dat was geen probleem???
Dus bij thuiskomst gisteren lag er een keurig verpakt stukje gepekeld buikspek op me te wachten. Ze had de Buckboard Bacon cure gebruikt want dat vond ze lekkerder, prima keus.
Netjes gedaan toch?

Even afgespoeld en op een rekje te drogen gelegd.

morgen meer..........