- Berichten
- 5.232
Afgelopen week ging het hier over een hamburger xxl.
Nu ben ik een enorme fan van burgers.
Gelukkig ben ik niet zo makkelijk te beïnvloeden en hebben jullie niet zo’n slechte invloed op me.
@Tom Stadman thnx voor het aanhalen van het onderwerp!
Begonnen met anderhalve kilo rundergehakt met wat rode ui en diverse kruiden te kneden.
Hierna alles in een taartvorm geduwd.
Omdat hij nu zo’n 5 cm dik was toch maar wat groter geduwd op een placemat.
Hierna indirect op de kamado rond de 180 graden.
Een paar keer omgegooid en na een 45 min zat hij aan de 60 kern.
Cheddar kaas erop en dit mocht even smelten.
Ondertussen een Turks brood afgebakken en een paar klodders mayonaise op de onderkant gedaan.
Ook wat verse ijsbergsla erop en de burger kon komen.
Augurken erop en hierna tomaat en paprika.
Toen mocht de inmiddels volgekliederde deksel erop en gingen we aan tafel.
Wat een apparaat is dit zeg!
Uiteindelijk heb ik me een weg gegeten door een kwart van de burger.
De rest is door Carlijn en de kids opgegeten.
Lekker man!
Nu ben ik een enorme fan van burgers.
Gelukkig ben ik niet zo makkelijk te beïnvloeden en hebben jullie niet zo’n slechte invloed op me.
@Tom Stadman thnx voor het aanhalen van het onderwerp!
Begonnen met anderhalve kilo rundergehakt met wat rode ui en diverse kruiden te kneden.
Hierna alles in een taartvorm geduwd.
Omdat hij nu zo’n 5 cm dik was toch maar wat groter geduwd op een placemat.
Hierna indirect op de kamado rond de 180 graden.
Een paar keer omgegooid en na een 45 min zat hij aan de 60 kern.
Cheddar kaas erop en dit mocht even smelten.
Ondertussen een Turks brood afgebakken en een paar klodders mayonaise op de onderkant gedaan.
Ook wat verse ijsbergsla erop en de burger kon komen.
Augurken erop en hierna tomaat en paprika.
Toen mocht de inmiddels volgekliederde deksel erop en gingen we aan tafel.
Wat een apparaat is dit zeg!
Uiteindelijk heb ik me een weg gegeten door een kwart van de burger.
De rest is door Carlijn en de kids opgegeten.
Lekker man!
Laatst bewerkt: