- Berichten
- 2.745
Gisteren als voorgerecht MOINKBALLEN en daar maminha deze schoongemaakt stukjes knoflook erin gestopt dan ingesmeerd met mosterd en daarna een rub gemaakt van peperkorrels,zout,mosterdzaad.
Dan eerst indirect tot ongeveer 50 graden daarna Bbq hoog en direct tot ongeveer 55 graden en 10 min laten rusten .
Dan de asperges weer in witte wijn en roomboter.
Paddenstoelenmix even in de wok op de joystove geen foto van
Aardappel kroketten wafels gemaakt in wafelijzer op de joystove
Trostomaatjes even op de Bbq en dan alles op het bord nog wat groene pesto erover heen dit was echt smullen heerlijk.
En voor na een punt zoete pizza met banketbakker room plus mango,appel,ananas,blauwe bessen en stukjes marshmallow en karamel pecan noten ijs erbij lekker de rand van de pizza was net wat te hard gegaan maar verder goed
En nu de foto’s maar .
vlees schoongemaakt
knoflook erin
mosterd en kruiden erop
en de hele zooi op tafel de trostomaatjes nog vergeten
zo nu zijn die er ook bij .
en het nagerecht
bedankt voor het kijken en tot de volgende keer maar weer
Dan eerst indirect tot ongeveer 50 graden daarna Bbq hoog en direct tot ongeveer 55 graden en 10 min laten rusten .
Dan de asperges weer in witte wijn en roomboter.
Paddenstoelenmix even in de wok op de joystove geen foto van

Aardappel kroketten wafels gemaakt in wafelijzer op de joystove
Trostomaatjes even op de Bbq en dan alles op het bord nog wat groene pesto erover heen dit was echt smullen heerlijk.
En voor na een punt zoete pizza met banketbakker room plus mango,appel,ananas,blauwe bessen en stukjes marshmallow en karamel pecan noten ijs erbij lekker de rand van de pizza was net wat te hard gegaan maar verder goed
En nu de foto’s maar .
vlees schoongemaakt
knoflook erin
mosterd en kruiden erop
en de hele zooi op tafel de trostomaatjes nog vergeten
zo nu zijn die er ook bij .
en het nagerecht
bedankt voor het kijken en tot de volgende keer maar weer