- Berichten
- 543
Vandaag 2 sessies gehad. 1 op de 57 GBS en 1 op het EI. De Weber heeft verkapt dienst gedaan als rookoven.
Briketten erin en heel veel beukenhouten snippers (by the way gewoon bodembedekking voor knaagdieren gebruikt).
Weber steady op 100 graden en de makreel gisteren al een uurtje in de pekel (gewoon water met natriumzout).
Vandaag heel kort gedroogd op 50 tot 70 graden en daarna tot een kern van 65 graden gegaard.
Doordat de makrelen niet hangen blijven ze "sappig". Persoonlijk veel lekkerder als de "droge" makreel die ik gewend was....
Tijd voor foto's.....
Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
Briketten erin en heel veel beukenhouten snippers (by the way gewoon bodembedekking voor knaagdieren gebruikt).
Weber steady op 100 graden en de makreel gisteren al een uurtje in de pekel (gewoon water met natriumzout).
Vandaag heel kort gedroogd op 50 tot 70 graden en daarna tot een kern van 65 graden gegaard.
Doordat de makrelen niet hangen blijven ze "sappig". Persoonlijk veel lekkerder als de "droge" makreel die ik gewend was....
Tijd voor foto's.....


Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk