- Berichten
- 68
Maandag werd mijn WSM bezorgd. Gelijk in elkaar gezet en vandaag dan eindelijk de tijd om hem eens te proberen.
Gisteravond vast de Bacon Bomb geweefd en gerold en vanochtend de kipfilets in de pekel gezet.
De WSM is nu op temperatuur en het vlees ligt erop
. Nu nog ff geduld hebben tot het klaar is.
Foto's volgen later.
Minion Methode met eikenhouten chunks
Fatty in de maak
Vlees erop
Kip was wel lekker, zout was goed te proeven, maar de kruiden iets minder. Laatste stukje verwarmen duurde erg lang, hoewel de WSM goed op temperatuur was. Is 78 graden dan toch te hoog?
De "bomb" was erg lekker. Die is zeker voor herhaling vatbaar. Volgende keer iets meer kaas toevoegen.
Couscous met de gerookte kip en een klodderyoghurt ernaast. Die schijven vullen wel lekker zeg
.
Al met al geen slechte eerste run. De temperatuur van de WSM daalt wel erg langzaam nadat ik alle schuiven heb dichtgezet. Nu twee uur verder is hij nog steeds bijna 100 graden...
Gisteravond vast de Bacon Bomb geweefd en gerold en vanochtend de kipfilets in de pekel gezet.
De WSM is nu op temperatuur en het vlees ligt erop

Foto's volgen later.

Minion Methode met eikenhouten chunks

Fatty in de maak

Vlees erop

Kip was wel lekker, zout was goed te proeven, maar de kruiden iets minder. Laatste stukje verwarmen duurde erg lang, hoewel de WSM goed op temperatuur was. Is 78 graden dan toch te hoog?

De "bomb" was erg lekker. Die is zeker voor herhaling vatbaar. Volgende keer iets meer kaas toevoegen.

Couscous met de gerookte kip en een klodderyoghurt ernaast. Die schijven vullen wel lekker zeg

Al met al geen slechte eerste run. De temperatuur van de WSM daalt wel erg langzaam nadat ik alle schuiven heb dichtgezet. Nu twee uur verder is hij nog steeds bijna 100 graden...