- Berichten
- 216
Hallo,
Het is weer eens tijd om de BBQ'EN. Zaterdag ga ik voor vrienden een groot stuk procureur (6 kilo) maken.
Ik heb een marinade gemaakt van de volgende ingredi?nten:
800 ml zoete ketjap
4 eetlepels grof gemalen peperkorrels
4 eetlepels grof gemalen zeezout
4 theelepels gember poeder
14 theelepels chinese 5 kruiden
17 tenen knoflook ( fijn gehakt )
2 rode peper ( fijn gehakt )
Dit heb ik gisteravond klaar gemaakt zodat het lekker in de procureur trekken.
Ook heb ik wat marinade saus in de procureur gespoten.
Denk dat ik zaterdag om een uurtje of 11 begin en dan hoop ik rond 19 uur de procureur rond de 75 graden is.
Het is weer eens tijd om de BBQ'EN. Zaterdag ga ik voor vrienden een groot stuk procureur (6 kilo) maken.
Ik heb een marinade gemaakt van de volgende ingredi?nten:
800 ml zoete ketjap
4 eetlepels grof gemalen peperkorrels
4 eetlepels grof gemalen zeezout
4 theelepels gember poeder
14 theelepels chinese 5 kruiden
17 tenen knoflook ( fijn gehakt )
2 rode peper ( fijn gehakt )
Dit heb ik gisteravond klaar gemaakt zodat het lekker in de procureur trekken.
Ook heb ik wat marinade saus in de procureur gespoten.
Denk dat ik zaterdag om een uurtje of 11 begin en dan hoop ik rond 19 uur de procureur rond de 75 graden is.





