BasBQ
Beef en Steak

Loempia's gevuld met trekzwijn ;)

 
 
 
 

Nosmo

Gerijpt
Berichten
3.741
Leo was me net voor, maar ik heb vandaag ook PP loempia's gemaakt. Onderhand weten jullie alles al van de bereiding want dat hebben Frits en Leo al uitstekend uitgelegd, dus laat ik de foto's maar voor zichzelf spreken.


PPLoempia1.jpg


PPLoempia2.jpg


Ik had van Marc (Spiffs) een flesje Sweet Baby Ray's gekregen, leek me leuk om hem hiervoor open te maken ;)
PPLoempia3.jpg


PPLoempia4.jpg


Assemblagelijn;
PPLoempia5.jpg


PPLoempia6.jpg


Ga ze zo bakken dus stay tunned....
 
Het eindresultaat;

PPLoempia7.jpg




Wat doen we volgende keer anders;
Beetje peper en zout door het mengsel, en nog wat meer BBQ saus gebruiken.
 
Hier ook van die lekkere loempia's.
 
ben blij dat ze lekker waren, wij hebben ook gesmult
 
Ziet er smakelijk uit! dit ga ik ook een keer proberen ;D
 
Ziet er super uit, krijg er trek in.
Maar ben defect dus dit weekend geen bbq :(
 
RoBBQ zei:
Ziet er super uit, krijg er trek in.
Maar ben defect dus dit weekend geen bbq :(

beterschap
 
RoBBQ zei:
Ziet er super uit, krijg er trek in.
Maar ben defect dus dit weekend geen bbq :(

Toch geen ernstig defect hoop ik. ???
 
Lekker Nosmo, heb er gelukkig nog wat in de vriezer liggen :D
 
@nosmo in zo verre niks ernstig. Me onder rug zat eenbeetje vast ( oorzaak dag kut zitten in een vliegtuig.) en doordat laatste dag even in de zon zitten voordat we de terugreis begonnen. Een beetje verbrand. En mijn lichaam vond dat een erg slecht idee. En voedsel blijft niet lang binnen.

Maar weer ff ontopic. Wel veel PP loempia en kroketten geweld de laatste dagen.
Moet toch maar eens snel achter de de grotere vriezer aan. Want ik krijg er wel erg veel trek in.
Na al die mooie foto's.
 
Het lijkt of jouw vlees eerder gesneden is dan getrokken? Zie ik dat goed? Zo ja, wat is daarvoor de reden?
 
Ik snij het ook hoor voor de loempia's en kroketten.
 
Ik snij de PP ook anders trek je de hele vulling er in een keer uit.
 
Dominique zei:
Het lijkt of jouw vlees eerder gesneden is dan getrokken? Zie ik dat goed? Zo ja, wat is daarvoor de reden?

Dit was gewoon pulled pork hoor :mad:, was overgebleven van m'n laatste sessie en ingevroren. Om het beter door de vulling te kunnen verdelen heb ik het fijn gesneden, dat het nog van die blokjes lijkt komt ook omdat het vlees nog erg koud was, de gelatine en vet uit het vlees plakt alle losse vezels dan lekker aan elkaar.
 
Ok, duidelijk antwoord, ik vroeg het me af. Weer iets geleerd!
 
Terug
Bovenaan Onderaan