- Berichten
- 761
Door alle drukte de laatste tijd wat minder tijd gehad voor een speciaaltje. Wel veel de Q aangehad voor een burger, worstje en als het mee zat ribbels. Nu waren wij afgelopen week lekker op vakantie naar het zonnige Castenray en de MiniMax was mee
In de Horst zat een enthousiaste keurslager die een mooie Livar Pork Rack kon leveren van 1,5 Kilo.
Naast de lekkere bieren een ander mooi streek product uit Limburg.

Omdat ik het stukje vlees toch wel zo puur mogelijk wilde kunnen proeven heb ik er voor gekozen om deze alleen met peper en zout te bestrooien.

Zoals je ziet paste het stuk er precies op
Ik heb het stuk op 110 ?C met een paar hickory chuncks gerookt tot een kern van bijna 65 ?C

Na ruim 3,5 uur heb ik het stuk van de Q gehaald en even te rusten gelegd onder de alu folie.

Wat vonden we er van?
Een heerlijk zacht stuk vlees met een lekker spek randje wat veel smaakt gaf.

In de Horst zat een enthousiaste keurslager die een mooie Livar Pork Rack kon leveren van 1,5 Kilo.
Naast de lekkere bieren een ander mooi streek product uit Limburg.

Omdat ik het stukje vlees toch wel zo puur mogelijk wilde kunnen proeven heb ik er voor gekozen om deze alleen met peper en zout te bestrooien.

Zoals je ziet paste het stuk er precies op

Ik heb het stuk op 110 ?C met een paar hickory chuncks gerookt tot een kern van bijna 65 ?C

Na ruim 3,5 uur heb ik het stuk van de Q gehaald en even te rusten gelegd onder de alu folie.

Wat vonden we er van?
Een heerlijk zacht stuk vlees met een lekker spek randje wat veel smaakt gaf.