BasBQ
Beef en Steak

Livar Bone-in Pork Chops

 
 
 
 

Big-T

Gemarineerd
Berichten
2.093
Helaas geen brisket vandaag, maar toch de BBQ aangestoken. We hadden nog rib racks liggen van het Livar, dus deze dan maar erop. Gemarineerd met honing, citroensap, knoflook, peterselie en een scheutje sherry. Toen even voorzien van mooie grillmarks en rustig tot een kerntemperatuur van 63C laten komen. Toen nog even wat rust gegeven voordat wij hem soldaat maakte. Dat zag er dus zo uit:

Before:
DSCF1188-2013-04-28at17-10-22_zpsc803bf46.jpg


After:
DSCF1200-2013-04-28at17-34-13_zpsa53b9f8b.jpg


Binnenkantje:
DSCF1197-2013-04-28at17-34-01_zps978f54a4.jpg


Geserveerd met verse pasta met philadelphia, roma tomaatjes, verse basilicumblaadjes en verse peper:
DSCF1206-2013-04-28at17-36-27_zpsd6fe8038.jpg


Was een prima combi. En buikje zit weer vol ;)
 
Wow! Dat ziet er zeer smakelijk uit, zeg!
 
Zien er goed uit.
 
Oh oh Livar mijn favoriete varkentje. Ik gebruik de buiken voor mijn spek. En de races zijn super.
 
wouw hee, jullie hebben echt lekker gegeten, mooie foto's ook  :)
 
Super bordje eten man !
 
Wow, die pork chops had ik graag willen proeven
 
Terug
Bovenaan Onderaan