BasBQ
Beef en Steak

Livar belly ribs 3-2-1 of 3-1-1

 
 

Lavadore

Vuurmaker
Berichten
84
Amice,

Ik heb de Livar belly ribs van Beef & Steak.

Wat is nu de beste bereiding voor deze ribs 3-2-1 of 3-1-1 of anderszins.  Ik begrijp dat dit niet de baby racks zijn maar toch ook weer niet de Amerikaanse proporties hebben.


Mijn dank alvast voor het advies.

groeten,
 
Ik zou 3-1-1 aanhouden of het 'classic' recept van Noskos zonder het inpakken. Had bij mijn Livar belly ribs een goed resultaat.
 
Ik zou ook 3-1-1 aanhouden ,je kan ze nml beter een keer terugleggen, dan dat je ze overdone vind.
 
Heb je een foto van de ribben en wat wegen ze?
Die Livar ribben die ik op de wedstrijden zie zijn echt groot en zwaar.
In die gevallen zou ik voor 3 2 1 gaan.
 
Voor grote ribben zoals die van LiVar doe ik 3-2-1
 
ze liggen in het vacuum in de koelkast dus ik kan het nog niet echt beoordelen. zal morgen even kijken en dan een beslissing nemen.
Uit de reacties van jullie denk ik dat als mijn ribben het een noch het ander zijn,  voor 3-1-1 te gaan.
maar goed laat ik eerst maar even kijken hoe ze er uit zien, evt stuur ook nog een fotootje ter jullie beoordeling.

dank alvast voor de raad tot nu toe!
 
Terug
Bovenaan Onderaan