BasBQ
Beef en Steak

Lente: Lam, gnocci en groenten

 
 

knubbe

Stoker
Berichten
440
Herfst in zicht, maar eerst de vriezer opmaken :)

Lam dus. Rozemarijn, tijm, knoflook met olijfolie. Vlees lekker insmeren.
Q aan, met blokje rook, rustig naar 52graden tijdens de f1. L
Later de groenten in de brick en de gnoccis erop. De brick heeft er te lang opgestaan maar geleerd dat deze iig goed schoon te maken is!

A965B369-DF1D-4131-8ED7-7D9BABE3FFAD.jpeg
4AC08F37-24A9-47D0-833E-87E1FE0E96CE.jpeg
628404F6-9C52-41BE-8684-86D2D2C182C2.jpeg
D00CC712-1329-4A37-B84F-642C8C2C96BB.jpeg
F9E8150C-31F9-470A-9372-A3E5C5837602.jpeg
B4D652AD-AD53-451C-8059-41AAA37B1736.jpeg
3713F91B-0FDB-4EB4-BA4F-6C5A94E5E1F2.jpeg
454D637F-9AE9-435D-84D0-B452D73E8582.jpeg
22A4C76D-3944-4958-9949-EDE0D2457AFA.jpeg
991E1E69-223B-42A3-BFEC-B6187D95C536.jpeg


En we moeten natuurlijk ook aan de dorst denken..
4EB7F50A-DFF7-454B-A13E-708A0A7B4901.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Wat een heerlijk maaltje! Heb je meer info over de bereiding van jouw lam? Waar haal je dat netje bijvoorbeeld vandaan?
 
Wat een heerlijk maaltje! Heb je meer info over de bereiding van jouw lam? Waar haal je dat netje bijvoorbeeld vandaan?
Netje zat er al omheen! Wel handig, soort elastiek. Ging er gemakkelijk af, en na het insmeren ook weer erop! Heb de Q op 120-130 gehad tot 52 kern met rook. Daarna nog even wat directe hitte.
 
  • Leuk
Waarderingen: Beun
Ziet er top uit. Heerlijk maal,

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Fantastisch Sander, ook het biertje en die groentjes in de brick. Ziet er allemaal heel geweldig uit hoor!
 
Dat is een hele mooie rollade! Enig idee van welk stuk dit is? Schouder??
Handig dat netje, een rollade knopen met slagerstouw is toch altijd wel een klusje :p
 
Mooie sessie hoor. Dat ziet er enorm lekker uit!
 
Dat is een hele mooie rollade! Enig idee van welk stuk dit is? Schouder??
Handig dat netje, een rollade knopen met slagerstouw is toch altijd wel een klusje :p
Idd schouder. Staat niet heel hoog op het lijstje om nog een te halen.
Niks mis mee maar liever een lekkere kotelet :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan