BasBQ
Beef en Steak

Lekkerder gaat Char Siu niet worden

Goede! Lekker hoor.
Hier ga ik vaak vanuit het gemak aan de slag met het kruidenzakje 'roast red pork' te koop bij toko en hier zelfs in de Jumbo. Veel suiker dus snel aangebrand, goed opletten dus. Altijd lekker, maar inderdaad vast niet zo lekker als die jij gemaakt hebt :)
1636399015074.png
 
oei, val ik hier spontaan van mijn stoel bij het lezen van dit verslag.
wat blijft dat toch een mooi gerecht, char siu. Heerlijk om de foto's van dit toppertje te zien.
 
Zou zomaar kunnen kloppen Ewald, ziet er zalig uit!
 
Als je de verhoudingen niet heb wordt het nog niks,šŸ¤”
en voor te gokken zoveel van dit en van dat is het vlees te duur voor en zonde van
de tijd als het niet smaakšŸ¤®
 
Ik krijg er gelijk honger van. Ziet er fantastisch uit!
 
Het ziet er fantastisch uit.. Als ik dit zie wordt het weer dringend tijd dat ik eens char siu maak šŸ˜
 
Dacht dat ik aardig thuis was in de Aziatische keuken maar er komen toch weer nieuwe ingrediƫnten voorbij. Heerlijk Ewald, wat een geweldig eindresultaat. Ik ga dit weekend je gerecht proberen te evenaren, ben heel benieuwd.
 
Als je na deze reportage geen fan word van de Aziatische keuken dan snap ik het niet
 
Terug
Bovenaan Onderaan