Beef en Steak

Lekker kippie

Paola

Sprokkelaar
Berichten
30
Na de workshop van gister, wilde alweer wat op de grill doen, kip😋

De kippenbouten heb ik met THE RUB gemasseerd en indirect laten grillen totdat een kerntemperatuur van 80 graden hadden bereikt. Dat duurde ongeveer 40 minuten. Geserveerd met een aardappel salade (recept van Lekker en Simpel) en maïsbrood.

Zo smaakvol en zo comfortabel😍

Fijne avond

IMG_9443.jpeg


IMG_9444.jpeg


IMG_9445.jpeg


IMG_9446.jpeg
 
Ik zou zo aanschuiven 🤣
Vraag over de kip, wordt het vel op die manier wel knapperig?

Hier wordt het alleen gegeten wanneer ik het ook direct grill.
 
Ik zou zo aanschuiven 🤣
Vraag over de kip, wordt het vel op die manier wel knapperig?

Hier wordt het alleen gegeten wanneer ik het ook direct grill.
Het velletje was knapperig en het vlees mals🍗👌🏼🔥 als ik indirect maakt is meer sappiger en minder droog, het bot valt uit elkaar. Zo lekker😋
 
  • Leuk
Waarderingen: Beun
Terug
Bovenaan Onderaan