BasBQ
Beef en Steak

Langste sessie tot nu toe

 

MartinK

Kooltjesharker
Berichten
232
Ik loop er een lange tijd aan te denken om pulled pork te maken.
Dus afgelopen week maar eens een stuk Heyde Hoeve boston bud van 1780 gram besteld.
Gisteren in de rub gezet en geïnjecteerd Maple sirup&Bourbon.
Ingepakt in de huishoud folie en toen de koelkast gelegd.
Vanmorgen de Guru opgestookt en om 9:30 ging het stuk vlees erop.
Later op de dag 18:30 kon ik het broodje serveren.
Er zat een aardige vetkap op het vlees en die heb ik laten zitten en kruislings ingesneden.
Toen het vlees klaar was heb ik de resten wel van het vet wel verwijdert want het werd me iets te vettig.
De volgende keer haal ik het direct weg.
De pulled pork heb geserveerd op een italiaanse bol met een louisiana coleslaw.
Het heeft ons heerlijk gesmaakt.

20221021_173731.jpg

erg handig die kant en klare injectie vloeistof met naald.

20221021_174757.jpg

ingepakt de koeling in voor de nacht.

20221022_094643.jpg

Beetje vage foto, maar ik kan hem niet opnieuw maken.

20221022_153529.jpg


20221022_182153.jpg


20221022_182728.jpg

Het eind resultaat.
Voor dat het de eerste keer was dat ik pulled pork bereide ben ik meer dan tevreden met het resultaat.
 
Lekker! Gefeliciteerd met je knorrie!
 
Juicy pulled Pork.
Gefeliciteerd met je knor.
 
Gefeliciteerd met je knorrie award.
Niets mis met een lange run. Geeft je tijd om andere dingen te doen (middagdutje bv). :unsure:
 
Gefeliciteerd 🥳 met je Knor.
 
Lekker hoor!
Gefeliciteerd met je 🐷
 
Gefeliciteerd met je Knorretje. Broodjes PP ziet er heerlijk uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan