- Berichten
- 1.035
Vanaf het moment van arriveren heeft de Primo hier geen dag werkeloos toe hoeven te kijken. Met vele ups en downs overigens.
Bij de downs horen verbrande pizza, vergeten de heat deflectors te gebruiken en iets met bier. Als ook de tijdelijke tafel waar hij in/op staat begon op een gegeven moment te smelten. Gelukkig doet hij dat alleen boven de 300 graden dus ik hief niet uit mijn neus te snacken tot ik de voetjes binnen heb.
Een absolute up was het menu van vandaag.
Ik heb een paar mooie bio Lamsrackjes weten te scoren en die heb ik bedekt met wat Maldon zout, peper en een dik mengsel van Peterselie, Rozemarijn, tijm en olijfolie. Ff in de blender en klaar is het papje. Daarna het Lam ermee bedekt, even vacu?m getrokken en een uurtje laten marineren in de koelkast.
Daarna op de Q ui en knof aangezweet in de olie. Roma cherry tomaatjes en een flinke hand Basilicum en Oregano blaadjes erbij.
Daarna half doorgekookte Tagliatelli erdoor roeren.
Meteen de rackjes op zo'n 180 graden grillen.
Tot 55 graden en even op de Tagliatelli laten rusten.
En dan smullen maar.
Bij de downs horen verbrande pizza, vergeten de heat deflectors te gebruiken en iets met bier. Als ook de tijdelijke tafel waar hij in/op staat begon op een gegeven moment te smelten. Gelukkig doet hij dat alleen boven de 300 graden dus ik hief niet uit mijn neus te snacken tot ik de voetjes binnen heb.
Een absolute up was het menu van vandaag.
Ik heb een paar mooie bio Lamsrackjes weten te scoren en die heb ik bedekt met wat Maldon zout, peper en een dik mengsel van Peterselie, Rozemarijn, tijm en olijfolie. Ff in de blender en klaar is het papje. Daarna het Lam ermee bedekt, even vacu?m getrokken en een uurtje laten marineren in de koelkast.

Daarna op de Q ui en knof aangezweet in de olie. Roma cherry tomaatjes en een flinke hand Basilicum en Oregano blaadjes erbij.


Daarna half doorgekookte Tagliatelli erdoor roeren.
Meteen de rackjes op zo'n 180 graden grillen.

Tot 55 graden en even op de Tagliatelli laten rusten.
En dan smullen maar.
