- Berichten
- 10.108
Hoi bbq collega's,
Vandaag eens lekker een mals lamsrack gemaakt.
De rack getrimd en het vlies verwijderd.
Vervolgens met een mes gaatjes geprikt en hierin telkens een schijfje van een knoflookteentjes gestopt. Verder nog een beetje ingewreven met Tijm.
Pezo achterwege gelaten, want dat kan ook na de bereiding en zo voorkom je dat het te zout wordt.
Daarna indirect gegaard op een temperatuur van ca 170 gr tot een kern van 63 gr.
De pics:
Geserveerd met erwtjes en aardappel -puree -toefjes.
Het was heerlijk. De combi met de aardappel puree toefjes Is erg goed.
En wat was het vlees mals en zacht. Echt een topper.
Dit gaan we zeker vaker maken. Het ziet er ook goed uit om te presenteren als je eters hebt.
Bedankt voor het kijken
Rick
Vandaag eens lekker een mals lamsrack gemaakt.
De rack getrimd en het vlies verwijderd.
Vervolgens met een mes gaatjes geprikt en hierin telkens een schijfje van een knoflookteentjes gestopt. Verder nog een beetje ingewreven met Tijm.
Pezo achterwege gelaten, want dat kan ook na de bereiding en zo voorkom je dat het te zout wordt.
Daarna indirect gegaard op een temperatuur van ca 170 gr tot een kern van 63 gr.
De pics:
Geserveerd met erwtjes en aardappel -puree -toefjes.
Het was heerlijk. De combi met de aardappel puree toefjes Is erg goed.
En wat was het vlees mals en zacht. Echt een topper.
Dit gaan we zeker vaker maken. Het ziet er ook goed uit om te presenteren als je eters hebt.
Bedankt voor het kijken
Rick