BasBQ
Beef en Steak

Lamsbout met boardsauce

 
 

Jorte

Pitmaster
Berichten
951
Had vorig weekend vrienden te eten en die wilden wat van het ei.
Leek me leuk om een lamsbout te maken en al zoekend naar recepten kwam ik er een tegen met boardsauce (http://amazingribs.com/recipes/lamb/leg_of_lamb.html)
Nou gebruik ik die meestal met entrecote of bavette, maar dit leek me ook wel wat. Wel extra wat munt er bij gedaan, dat doe ik bij bv bavette niet.

De lamsbout eerst op 110 graden langzaam tot 52 kern laten komen en toen opzij gelegd in folie (gasten kwamen wat later) en toen na het voorgerecht even afgefikt.



En zo zag het er even later uit.



Was erg lekker vond iedereen.
Door de vorm van de bout is er ook voor elk wat wils, van rood/roze tot meer gegaard.
Kortom, een blijverdje
 
ziet er heerlijk uit
 
Mooi hoor
 
Dat ziet er heerlijk uit!
 
Dat ziet er goed uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan