4 mooie stukken lamsribbetjes gehaald bij de.Islam slagerij, 8 uur in de weber kettle.57cm op.110/120 graden dome.temperatuur.
Na die 8 uur aflakken met.een smokey bbq saus en een half uurtje ingepakt.in de folie laten staan.
Super sappig....super.smakelijk......en boterzacht.
- lamsribben, membraam.eraf halen en vet kap kruislings insnijden.
- rub,
Chili poeder, naar smaak.
Knoflook poeder, uien poeder, paprika poeder.
Snuf komijn poeder, beetje basterdsuiker en een flinke snuf oregano
- lamsvlees lekker.ruim inrubben, nacht koelkast.
- indirect op de bbq, briketten op minion methode, en eiken blokjes zodanig op de kolen leggen dat die 8 uren rook puft.
- dome temperatuur tussen 110/120 graden
- na 3 uurtjes elk uur een planten spuit met cola erover heen sprayen, 2 drukjes per ribbetje.
- na 8 uren klaar, ruim inkwasten met een smokey bbq saus, kan ook andere saus.....in pakken in de folie en 30 minuten rusten...
- eet smakelijk.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Na die 8 uur aflakken met.een smokey bbq saus en een half uurtje ingepakt.in de folie laten staan.
Super sappig....super.smakelijk......en boterzacht.
- lamsribben, membraam.eraf halen en vet kap kruislings insnijden.
- rub,
Chili poeder, naar smaak.
Knoflook poeder, uien poeder, paprika poeder.
Snuf komijn poeder, beetje basterdsuiker en een flinke snuf oregano





- lamsvlees lekker.ruim inrubben, nacht koelkast.
- indirect op de bbq, briketten op minion methode, en eiken blokjes zodanig op de kolen leggen dat die 8 uren rook puft.
- dome temperatuur tussen 110/120 graden
- na 3 uurtjes elk uur een planten spuit met cola erover heen sprayen, 2 drukjes per ribbetje.
- na 8 uren klaar, ruim inkwasten met een smokey bbq saus, kan ook andere saus.....in pakken in de folie en 30 minuten rusten...
- eet smakelijk.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk