- Berichten
- 344
Ik plaats hem hier omdat ik geen foto heb van de bbq, maar wilde'm toch wel even plaatsen:
De laatste sessie van het jaar.
Hamburgers naar recept van een kerstkado:
Hamburgers uit het atelier van Big Fernand
Cheeseburger, van 150 gr runderriblab, zelfgemalen. Op hoge temperatuur met 2 blokjes mesquite, nom nom nom!!!
Niet de eerste poging uit dit boek, maar wel de eerste van de bbq.
Tot nu toe 3 burgers gemaakt uit dit boek, en nog geen teleurstellingen. Sterker nog, hier zitten echte smaakopenbaringen tussen.
Morgen de eerste sessie van het jaar met de rest van het gehakt. Misschien de Engelse burger met stilton en vijgenchutney....
Fijn uiteinde allemaal!
De laatste sessie van het jaar.
Hamburgers naar recept van een kerstkado:
Hamburgers uit het atelier van Big Fernand
Cheeseburger, van 150 gr runderriblab, zelfgemalen. Op hoge temperatuur met 2 blokjes mesquite, nom nom nom!!!
Niet de eerste poging uit dit boek, maar wel de eerste van de bbq.
Tot nu toe 3 burgers gemaakt uit dit boek, en nog geen teleurstellingen. Sterker nog, hier zitten echte smaakopenbaringen tussen.
Morgen de eerste sessie van het jaar met de rest van het gehakt. Misschien de Engelse burger met stilton en vijgenchutney....
Fijn uiteinde allemaal!