- Berichten
- 102
Hoi allemaal,
Ik mag nogal veel zalm koud roken omdat mensen dat graag willen. Van de vorige keer deze foto’s. Ik rook ze bijna altijd koud. Voor het pekelen gebruik ik een mix van zout, bruine suiker, jenever bessen en thijm. Ik gebruik denk ik de vrij standaard methode. 1 dag pekelen, 1 dag drogen, 10 uur op de CSG en dan nog 1 dag laten "bijkomen. Zo komen ze er dan uit
. Waarschijnlijk al 100x hier gezien maar toch, ben nieuw hwahhahh
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik mag nogal veel zalm koud roken omdat mensen dat graag willen. Van de vorige keer deze foto’s. Ik rook ze bijna altijd koud. Voor het pekelen gebruik ik een mix van zout, bruine suiker, jenever bessen en thijm. Ik gebruik denk ik de vrij standaard methode. 1 dag pekelen, 1 dag drogen, 10 uur op de CSG en dan nog 1 dag laten "bijkomen. Zo komen ze er dan uit




Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk