BasBQ
Beef en Steak

Kort verslagje...

 
 

BasB

Kooltjesharker
Berichten
164
Vorig weekend beste pulled pork tot nu toe gemaakt.
Heerlijke rooksmaak en lekker zacht.
Gebruikt voor een buurtbarbecue. De restjes heb ik gebruikt om chili con carne van te maken (ook geslaagd).
Daarnaast vorig weekend nog gerookte kip gemaakt (niet op de foto).

Dit weekend heb ik chicken wings gemaakt met een wat pittigere rub (chicken rub van no rubbish) en all purpose rub (pitmaster x classic rub).
Daarnaast heb ik dit weekend varkenshaas gemaakt met spg rub.

Bedankt voor het lezen
437d3d2be4b5227637659a3eb19f83d4.jpg
33568330a7cba753870aa28175f2e024.jpg
551124a083b4ba7c101f3ed96877ebec.jpg
e8e1f50f09542dce4dd50d35e3c3b298.jpg
271636d8e91c85882a67e537b05ab907.jpg
782e55150530acb04adf4ee333dc9c7c.jpg
d25186fef1cfb1bd4ddb7a71729215aa.jpg


Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 
@BasB Wat heb je dan anders gedaan dan vorige keren?
De kruiden heb ik er inlaten trekken door te vacumeren. Daarnaast was het stuk een fractie groter dan normaal (bijna 3 ipv 2 kg).
Verder qua bereiding heb ik het niet anders aangepakt.

Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 
Lekker Bas!
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Terug
Bovenaan Onderaan