- Berichten
- 1.554
Vandaag weer eens de heerlijke Koreaanse spiesjes van Marco gemaakt. Besloten om het dit keer niet van speklap te maken zoals we bij de meating konden proeven, maar van rosbief zoals het in het originele recept staat.
Heel klein beetje gesmokkeld en i.p.v. verse ui een halve theelepel uiengranulaat gebruikt.
Makkelijk in een Ziploc en daarna twee uurtjes de koelkast in. Volgende keer maak ik een dubbele portie marinade, want moest best wat moeite doen om alle stukjes rosbief aan de marinade te laten ruiken.
Daarna rijgen op de spiesjes.
En per kant 1 minuutje direct boven de briketten.
Errug lekker!!
Maar volgende keer toch nog ietsje korter per kant.
Heel klein beetje gesmokkeld en i.p.v. verse ui een halve theelepel uiengranulaat gebruikt.

Makkelijk in een Ziploc en daarna twee uurtjes de koelkast in. Volgende keer maak ik een dubbele portie marinade, want moest best wat moeite doen om alle stukjes rosbief aan de marinade te laten ruiken.

Daarna rijgen op de spiesjes.


En per kant 1 minuutje direct boven de briketten.


Errug lekker!!

Maar volgende keer toch nog ietsje korter per kant.