Beef en Steak

Kooktijd Ringspier

Kalahan

Tondelzoeker
Berichten
10
Hoi,

Ik wil morgen om 19:00 pulled-pork serveren gemaakt van een ringspier van 2,5 KG.

Een paar maanden geleden hebben wij al eens een kleine buston butt klaargemaakt van 2,25KG. Ik had deze toen willen klaarmaken over 12 uur op 110?C maar was veel sneller klaar dan verwacht. Sommige stukken waren heel goed, andere echt te taai.

Kunnnen jullie ons helpen met je juiste kooktijd? Ik heb m al ingezout en vroeg opstaan is geen probleem!  :)

Bedankt!
 
Wat is een ringspier?
 
Hij zal toch geen Kringspier bedoelen..  :-O

Hele aparte pulled pork dan...
 
de naam doet het vlees volgens mij niet echt eer aan  :D
 
Of is het spiering?
 
eikie zei:
Hij zal toch geen Kringspier bedoelen..  :-O

Hele aparte pulled pork dan...

Van 2,5 kilo???
Wat voor "organisme" moet ik me daar bij voorstellen  :-O
 
de vergelijking met boston butt is zo gemaakt  :D
 
En weer on topic mensen...
 
Terug
Bovenaan Onderaan