Hoi,
Ik wil morgen om 19:00 pulled-pork serveren gemaakt van een ringspier van 2,5 KG.
Een paar maanden geleden hebben wij al eens een kleine buston butt klaargemaakt van 2,25KG. Ik had deze toen willen klaarmaken over 12 uur op 110?C maar was veel sneller klaar dan verwacht. Sommige stukken waren heel goed, andere echt te taai.
Kunnnen jullie ons helpen met je juiste kooktijd? Ik heb m al ingezout en vroeg opstaan is geen probleem!
Bedankt!
Ik wil morgen om 19:00 pulled-pork serveren gemaakt van een ringspier van 2,5 KG.
Een paar maanden geleden hebben wij al eens een kleine buston butt klaargemaakt van 2,25KG. Ik had deze toen willen klaarmaken over 12 uur op 110?C maar was veel sneller klaar dan verwacht. Sommige stukken waren heel goed, andere echt te taai.
Kunnnen jullie ons helpen met je juiste kooktijd? Ik heb m al ingezout en vroeg opstaan is geen probleem!

Bedankt!