t.klomberg
Sprokkelaar
- Berichten
- 38
Afgelopen zondag een mooie kogelbief van 1,4 kg op de pelletgrill.
Heb het vlees helemaal naturel gebraden, en geserveerd met alleen chimichurri en zout en peper naar smaak.. Helaas had ik geen verse peterselie, dan maar met gedroogde peterselie.
Eerst even op open vuur aan alle kanten aangezet en daarna bij een temperatuur van 110 graden, 1,5 uur indirect.
Kernthermometer ingesteld op 50 graden en daarna nog eens 20 minuten laten rusten en nog iets nagegaard.
Tijdens het rusten van de bief, lekker de roerbakgroenten in de skillet gebakken.
Het resultaat was een overheerlijke en supermalse kogelbiefstuk
Heerlijk met een rundvlees salade , roerbakgroenten en stokbrood met kruidenboter.
Heb het vlees helemaal naturel gebraden, en geserveerd met alleen chimichurri en zout en peper naar smaak.. Helaas had ik geen verse peterselie, dan maar met gedroogde peterselie.
Eerst even op open vuur aan alle kanten aangezet en daarna bij een temperatuur van 110 graden, 1,5 uur indirect.
Kernthermometer ingesteld op 50 graden en daarna nog eens 20 minuten laten rusten en nog iets nagegaard.
Tijdens het rusten van de bief, lekker de roerbakgroenten in de skillet gebakken.
Het resultaat was een overheerlijke en supermalse kogelbiefstuk
Heerlijk met een rundvlees salade , roerbakgroenten en stokbrood met kruidenboter.