Toch ook maar een PP tonen
. Vorig jaar diverse gemaakt op de Carbone zoals geleerd bij Efty.
Een lekker en betaalbaar stuk vlees met heerlijk resultaat.
Later ook eens St. Louis style procureur gemaakt: gerubt direct dichtschroeien en dan in een bbq saus met bier L&S naar ?lekker zacht? en dan nog even ?voor het krokante laagje? direct afbranden
.
Napoleon PRO22K-LEG | Boretti Carbone | probes: HerQs Easy BBQ Pro | (en bij m?n schoonvader: Vision Grills Classic Diamond Cut B-Series Kamado)

Een lekker en betaalbaar stuk vlees met heerlijk resultaat.
Later ook eens St. Louis style procureur gemaakt: gerubt direct dichtschroeien en dan in een bbq saus met bier L&S naar ?lekker zacht? en dan nog even ?voor het krokante laagje? direct afbranden




Napoleon PRO22K-LEG | Boretti Carbone | probes: HerQs Easy BBQ Pro | (en bij m?n schoonvader: Vision Grills Classic Diamond Cut B-Series Kamado)