Beef en Steak

Knorretje

boer_rp

Tondelzoeker
Berichten
4
Toch ook maar een PP tonen 🤪. Vorig jaar diverse gemaakt op de Carbone zoals geleerd bij Efty.
Een lekker en betaalbaar stuk vlees met heerlijk resultaat.

Later ook eens St. Louis style procureur gemaakt: gerubt direct dichtschroeien en dan in een bbq saus met bier L&S naar ?lekker zacht? en dan nog even ?voor het krokante laagje? direct afbranden .


fe474306a71fab7b3d0c6d11a81bd138.png


dd2dcad2159c6136ea4ce60847504cb1.jpg
ff7db1b556636b36358a039851802f87.jpg



Napoleon PRO22K-LEG | Boretti Carbone | probes: HerQs Easy BBQ Pro | (en bij m?n schoonvader: Vision Grills Classic Diamond Cut B-Series Kamado)
 
Ziet er prima uit, en 't is weer eens op een andere manier gegrild.
H&F, normaal denk je daar niet zo aan bij P.P. :-/
Maar als de smaak goed is, .............    :-?
 
Terug
Bovenaan Onderaan