- Berichten
- 424
Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover Kippendijencake stond op het programma ( check todo lijst) en ik had er aan gedacht om er foto`s van te maken 99% van de tijd vergeet ik dat en kan ik dus niets delen.
`s Ochtends de kippendijen in de rub gezet.
`s middags was het dan zover het cakeblik kon gevuld worden met ontbijtspek rode ui, knoflook, bosuitje, paprika en wortel en natuurlijk de kippendijen.
van de vulling ben ik vergeten een foto te maken :blush:
resultaat na het vullen.
Na het bereiken van een kerntemp. van 56 de cake van de q gehaald en uit het blik gehaald.
Kort laten uitlekken en toen gelakt met Stubbs sweatheat.
Dat was voor mij een nieuwe saus maar lekker dat die is.
Bijna klaar
Bij 75 graden kern de cake van de Q gehaald even laten rusten en toen lekker knagen.
Het smaakte echt lekker de gebruikte rub en bbqsaus geeft een heerlijk resultaat, dit gaan we zeker nog eens maken.
`s Ochtends de kippendijen in de rub gezet.

`s middags was het dan zover het cakeblik kon gevuld worden met ontbijtspek rode ui, knoflook, bosuitje, paprika en wortel en natuurlijk de kippendijen.

van de vulling ben ik vergeten een foto te maken :blush:
resultaat na het vullen.

Na het bereiken van een kerntemp. van 56 de cake van de q gehaald en uit het blik gehaald.

Kort laten uitlekken en toen gelakt met Stubbs sweatheat.

Dat was voor mij een nieuwe saus maar lekker dat die is.
Bijna klaar

Bij 75 graden kern de cake van de Q gehaald even laten rusten en toen lekker knagen.

Het smaakte echt lekker de gebruikte rub en bbqsaus geeft een heerlijk resultaat, dit gaan we zeker nog eens maken.