Huib
Kooltjesharker
- Berichten
- 197
Ga steeds meer plezier beleven aan het draaispit. Smaakvolle en makkelijk manier van bereiden.
Kip, rozemarijn, thijm en peterselie.
Kip gevuld met de kruiden, gekruid, op nieuw gebonden en klaar om een tijdje in te laten trekken.
Q 200C, stukje appelhout en gaat lekker.
Intern 74C, korst knapperig en tijd om eraf te halen.
Na rust borst en poot geserveerd met waldorfsalade. Frisse combinatie met dit warme weer.
Kip, rozemarijn, thijm en peterselie.
Kip gevuld met de kruiden, gekruid, op nieuw gebonden en klaar om een tijdje in te laten trekken.
Q 200C, stukje appelhout en gaat lekker.
Intern 74C, korst knapperig en tijd om eraf te halen.
Na rust borst en poot geserveerd met waldorfsalade. Frisse combinatie met dit warme weer.
Laatst bewerkt: