- Berichten
- 10.082
Beste BBQ-collega's
Gisteren kwam een nichtje logeren
Tja, wat ga je maken..
Iets wat iedereen wel lekker vindt: kip, friet en appelmoes!!!
2 mooie kippen gescoord (op 1 been kan je tenslotte niet staan
) deze een dag ervoor al ingerubt met een caribean spice van Van Beekum en de andere met onze home-made all purpose rub
Vervolgens aan het spit voor 1 uur en 15 minuten.
Niet al teveel foto's helaas, want was niet van plan om het te gaan posten, maar het was eigenlijk zo f*ckin lekker dat ik het toch even wilde delen.
Geen bestek nodig gehad
Ouderwets alles met het handje net als vroeger
Uiteraard was er nog behoorlijk wat over. Meteen alles lekker kaal geplukt dus vandaag hebben we nog een keer pulled chicken op het menu.
Ook een deel van het vlees apart gehouden en de karkassen en botjes om zelf bouillon te maken en daarna kip-kroketjes
Dat wordt waarschijnlijk een apart draadje
De bouillon staat inmiddels te pruttelen
Bedankt voor het kijken
Rick
Gisteren kwam een nichtje logeren
Tja, wat ga je maken..

Iets wat iedereen wel lekker vindt: kip, friet en appelmoes!!!
2 mooie kippen gescoord (op 1 been kan je tenslotte niet staan

Vervolgens aan het spit voor 1 uur en 15 minuten.
Niet al teveel foto's helaas, want was niet van plan om het te gaan posten, maar het was eigenlijk zo f*ckin lekker dat ik het toch even wilde delen.
Geen bestek nodig gehad

Ouderwets alles met het handje net als vroeger

Uiteraard was er nog behoorlijk wat over. Meteen alles lekker kaal geplukt dus vandaag hebben we nog een keer pulled chicken op het menu.
Ook een deel van het vlees apart gehouden en de karkassen en botjes om zelf bouillon te maken en daarna kip-kroketjes

Dat wordt waarschijnlijk een apart draadje
De bouillon staat inmiddels te pruttelen
Bedankt voor het kijken
Rick