- Berichten
- 143

Een paar jaar terug had ik bij de Aldi in Duitsland een boekje meegenomen met wat recepten er in (een soort van allerhande)
Hierin staat dit receptje voor kipsat?
+/- 400 gr kippendijen
1 el citroensap
5 el olijfolie (ik heb vandaag arachideolie gebruikt)
2 takjes rozemarijn
1 tl paprikapoeder
1 teentje knoflook
Citroenrasp
Peper en zout
Was de citroen met heet water af en rasp de schil. Pers vervolgens de citroen uit.
Hak de blaadjes van de rozemarijn fijn en voeg dit bij de citroenrasp en sap samen met de paprikapoeder en de fijn gehakte knoflook. Peper na smaak er bij en de olie als laatste.
Vlees in blokjes in een ziplock zakje marinade er bij en een uurtje of twee laten rusten.
Vlees op een stokje steken en op de Q
Zodra ze klaar zijn zout na smaak er over en smullen maar

