BasBQ
Beef en Steak

Kickoff eerste pulled pork

 
 

Hermanusb

Kooltjesharker
Berichten
198
Ik ben gestart met de voorbereidingen voor een PP sessie.
Recept wat ik gebruikt heb is het wedstrijd recept.....( aangevuld met wat knoflook in de rub )

2 varkensnekken van iets meer dan 3 kg bij Aalvink geregeld.
Ge?njecteerd meet de saus volgens het recept.

Ruime laag rub eromheen gedaan.
Vacu?m verpakt en woensdagochtend gaat het hele zaakje de bbq op.

Vooralsnog in het fotoalbum de eerste foto's waarbij komende woensdag de volgende foto's erbij zullen komen.

http://myalbum.com/album/NdtaEqbWJzXM

 
Riestad zei:
Hermanusb zei:
foto lukte niet

Blijven proberen, tapatalk werkt erg makkelijk!


Alleen bij tapatalk wel even je handtekening aanpassen.
(Dan verdwijnt de nutteloze informatie als: verstuurt vanaf mijn....)
 
@SilverFox

Jij denkt ook aan alles ;)
 
De zaak gaat morgen in de bbq,
Ik doe hem 24 uur in de rub en vacu?m verpakt...

Vanaf 7 uur gaat de brand erin.
Ik zal voldoende foto's maken
 
Even tapatalk ge?nstalleerd.
Die handtekening nog niet gevonden.
d39934649aa8ed5ca1195816211cdbe6.jpg



Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Geregeld.
Gaat morgen een eiste worden om foto's te plaatsen.
En die handtekening........
Aangepast


Volvo v70 en Bbq liefhebber
 
Voor het aanpassen van de handtekening, moet je naar het hoofdscherm.
Daar rechtsonderin het knopje 'mij'.
Instellingen
Handtekening
Geen

(Extra info over jezelf, je Q uitrusting, leuke slogan of welke andere info dan ook kun je beter op je profiel instellen)
 
Hermanusb zei:
Geregeld.
Gaat morgen een eitje worden om foto's te plaatsen.
En die handtekening........
Aangepast


Volvo v70 en Bbq liefhebber



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Vanmorgen gestart om 8 uur met de Q aansteken, helaas uurtje later dan gepland.

Geen idee hoeveel briketten ik moest aansteken dus eerst 10 ecobrassa aangestoken en later er 5 bij gelegd.

De Q zit nu op 90 graden en hij rookt als de pest.
Vlees is gestegen van 5 naar 17 graden dus nu wachten en de Q temperatuur in de gaten houden.
 
Volgende keer iets eerder uit de koelkast halen!

Succes vandaag!
 
Riestad zei:
Volgende keer iets eerder uit de koelkast halen!

Succes vandaag!

Hij gaat goed hoor.
2342d8d4ff9e9747eb94542bdf7494e7.jpg





Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Goed bezig
 
goed bezig, ben benieuwd naar het resultaat!
 
Het resultaat was top.
Ik heb het wedstrijd recept van noskos gebruikt aangevuld met knoflook.
Ik ben gestart rond kwart v 9 met vlees op de q en eerste stuk was 18:30 uur helemaal klaar. 2e stuk was een uur later gereed.
Ik ga wat foto's plaatsen nu.


Volvo V70 en bbq liefhebber
 
75aee1f15e442d996c05aacf56b0965d.jpg

De rub

8b135283d786d60505771c26eb229076.jpg


Geinjecteerd en vacuum verpakt

6e7cdc404b61d6f1d4202177be50940a.jpg


Vanmorgen op de bbq met een snake van ecobrassa

3ced9d86fc2707de7a0bc326a62face5.jpg


Hier ging de glaze erop

dc77525d2658ce0f74588cb2b9c78c25.jpg


a3aefdce995ee0fb7b38504fd96af042.jpg


Nog voor de glaze

c17e75fa6da16250951bdb624213fdd4.jpg


Ingepakt voor de laatste loodjes

8fba2d458f614903d1135102239e1396.jpg


Nog heel

9000360f2c0646d4cce89b730cc9e279.jpg


Na het pullen door  de jongste in huis



Volvo V70 en bbq liefhebber
 
lekker hoor, gefeliciteerd met je knor  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan