Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Lag er afgelopen week bij de Gamma ook niet een nep-looftlighter voor iets van 25 euro of 3 tientjes ofzo in het schap?
Ja ik krijg het ook nog niet heel consistent voor elkaar. Zeker als ik op wat ''hogere'' (150-180) temperaturen indirect wil doen dan ben ik echt ontzettend lang bezig. Was bezig met een gerecht uit een dutch oven, dus eerst de Kamado opgestookt tot 200-220 graden, platesetter erin en daarna donderde de hele boel in elkaar (temperatuur knalde naar 50 en duurde weer een goed half uur/45minuten voordat hij op de gewenste 180 graden was). Ik had ook ontzettend veel rookvorming deze keer, dus wellicht dat mijn aanmaak wokkels ook niet helemaal super zijn?
Er is een Looflighter on the way, dus hopelijk dat dat wat gaat helpen.
Hoor graag van je als je een update van ze hegbt @SebHon
Hierbij het antwoord van the basterd. Beste S., Vriendelijk dank voor je e-mail. Ik heb even navraag gedaan bij onze specialist en die herkent het probleem met de nieuwe ashlifter niet een geeft aan dit niet eerder ondervonden of gehoord heeft. Het is dus lastig te beoordelen waar het probleem door wordt veroorzaakt. Graag ontvangen we een filmpje van de Bastard als deze aanstaat om te kijken of er eventueel ergens rook ontsnapt wat de temperatuur kan beinvloeden. Ik hoop je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Serviceteam The Bastard Kan hier niet veel mee. Ik heb de ashtray verwijderd om te proberenen,daarmee was het probleem verholpen. Dus ga toch een andere ashtray kopen zodat ie meer lucht krijgt. Met het nieuwe model is de lucht toevoer niet voldoende. |
Je zou wellicht een link van dit topic kunnen sturen naar hun . En een filmpje idd zoals ze vragen . Ze zijn immers wel bereidwillend toch .
Hierbij het antwoord van the basterd.
Beste S.,
Vriendelijk dank voor je e-mail.
Ik heb even navraag gedaan bij onze specialist en die herkent het probleem met de nieuwe ashlifter niet een geeft aan dit niet eerder ondervonden of gehoord heeft.
Het is dus lastig te beoordelen waar het probleem door wordt veroorzaakt.
Graag ontvangen we een filmpje van de Bastard als deze aanstaat om te kijken of er eventueel ergens rook ontsnapt wat de temperatuur kan beinvloeden.
Ik hoop je zo voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Serviceteam The Bastard
Kan hier niet veel mee. Ik heb de ashtray verwijderd om te proberenen,daarmee was het probleem verholpen.
Dus ga toch een andere ashtray kopen zodat ie meer lucht krijgt.
Met het nieuwe model is de lucht toevoer niet voldoende.
Ik heb het eerste half jaar met wokkels gedaan met een wisselend resultaat. Daarna zo'n looftlighter imitatie gekocht en wil niet meer anders.
Probleem met die wokkels vond ik dacht je pas na een tijdje weet of je genoeg warmte hebt ingebracht om de bbq aan te krijgen.
Als ik dan pech had kwam je na een half uur tot de conclusie dat ik hem nogmaals aan moest steken.
Met looftlighter heb ik direct feedback van hoe het er met de verbranding voor staat en kan je al naargelang wat langer/korter aansteken.
Daarnaast vind ik aansteken met looftlighter fijn omdat je erna meteen het deksel dicht kan doen. Dit wordt voor wokkels afgeraden totdat ze opgebrand zijn. Is toch altijd een beetje spannend als het een beetje waait, dan moet ik er toch bij blijven voor mijn gevoel voor t geval hij misschien dicht zou waaien.
Opwarmen gaat nu in ieder geval een stuk zekerder. Bij streeftemperatuur +50 zet ik mijn gietijzeren platesetter erin. Ik heb Bastard Large met kickash mandje.
Wellicht heb je iets aan mijn werkwijze/ervaring.gr Tom