Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
De kalfsrack's waren vanmiddag al gaar. Ik moest vanavond voor het voorgerecht de groenten roosteren en dus ook de kalfsrack's nog even op hoger vuur.Bram zei:Kalfsrack zier er idd toch nog steeds heel lekker uit.
Misschien de volgende keer het laatste stukje indirect blijven. En de dome temperatuur verhogen? Dat de korst vorm door convectie hitte. Ipv staling van de kolen.
Hoe dan ook. Het ziet er mooi en stoer uit zo. Dat zal zeker smaken met de kerst
Hoe lang heb je de kalfsracks erop gehad? Ik wil een soortgelijk gerecht hebben en zal ze wel eerst even kort searen en daarna met kruidenkort indirect doorgaren, maar ivm de plannen ben ik benieuwd naar jou timing??Het wordt kalfsrack's met kruidenkorst en 2 spareribs voor vanavond.
De spareribs zal 3-2-1 methode worden.
Alleen die kleine iets korter. Kan op internet niet vinden hoe lang de racks op 110 graden in de Q moet liggen?????![]()
![]()
Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk