Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Kalfsmuis: welke andere saus naast vitello tonnato?
'Officieel' is beef wellington met ossenhaas en geen rosbief.
Kalfsmuis is echter ook vaak een behoorlijk zacht stukje vlees, dus het lijkt me dat dat ook zou kunnen. Anders kan je misschien eens advies vragen bij je lokale slager?
Ik overweeg ipv beef Wellington nu om er een tonijnsaus bij te doen en kappertjes zodat er vitello tonnato op het bord kan.
Wat is nog meer een lekkere saus passend bij kerst voor de kalfsmuis. Ik zag een truffelroomsaus. Maar is een zelf gemaakte champignon roomsaus of pepersaus ook een optie?
Andere ideeën zijn welkom
Verstuurd vanaf mijn motorola edge 50 pro met Tapatalk
Een lekkere Maderasaus,Wijnsaus met port of rode wijn,Beurre blanc, Chanterelle saus of een Eekhorentjesbrood saus gecombineerd met een romige bouillon doen het allemaal goed bij een kalfsmuis FJP84
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.