Beef en Steak

Kalfsmuis: welke andere saus naast vitello tonnato?

 

FJP84

Kooltjesharker
Berichten
204
Voor kerst dacht ik eraan een keer beef Wellington te maken. Kan ik daarvoor ook kalfsmuis gebruiken of beter rosbief?

Verstuurd vanaf mijn motorola edge 50 pro met Tapatalk
 
'Officieel' is beef wellington met ossenhaas en geen rosbief.
Kalfsmuis is echter ook vaak een behoorlijk zacht stukje vlees, dus het lijkt me dat dat ook zou kunnen. Anders kan je misschien eens advies vragen bij je lokale slager?
 
Ik overweeg ipv beef Wellington nu om er een tonijnsaus bij te doen en kappertjes zodat er vitello tonnato op het bord kan.

Wat is nog meer een lekkere saus passend bij kerst voor de kalfsmuis. Ik zag een truffelroomsaus. Maar is een zelf gemaakte champignon roomsaus of pepersaus ook een optie?

Andere ideeën zijn welkom

Verstuurd vanaf mijn motorola edge 50 pro met Tapatalk
 
Wat is nog meer een lekkere saus passend bij kerst voor de kalfsmuis
Een lekkere Maderasaus,Wijnsaus met port of rode wijn,Beurre blanc, Chanterelle saus of een Eekhorentjesbrood saus gecombineerd met een romige bouillon doen het allemaal goed bij een kalfsmuis FJP84
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan