
ingredienten:
2 uien
1 el. olie
2 teentjes knoflook
2 rode/groene chilipepers
2 tl. gember
1 el. komijnzaad
2 laurierblad
4 grote tomaten
? tl. mangopoeder (amchurpoeder)
? tl. gemalen komijn
? tl. gemalen koriander
? tl. gemalen kurkuma
snufje kruidnagelpoeder
snufje kaneelpoeder
snufje kardemonpoeder
peper en zout
3 el. room
4 witvisfilet (kabeljauw)
basilicum
bereiding:
doe de olie in een pan. snipper de uien, knoflook, de pepers en de gember.
doe de komijnzaad, laurierblad erbij. bak dit 3-4 min.

doe de tomaten erbij en de rest van de kruiden

voeg hierbij de room en roer dit even door.

leg de vis in een schaal en bedek deze met het mengsel.
verwarm de bbq tot 180 graden C.

plaats de schaal indirect op het rooster en gaar de vis in 20 min.
bestrooi het met basilicum.
ik heb helaas geen foto gemaakt dat het op de bbq staat
eet u smakelijk