Hallo iedereen
Afgelopen donderdag was het zover, pulled pork volgens het recept van Noskos.
Veel te laat kunnen starten (14u :-O) door een technisch probleem met de Flameboss 400 waardoor vrouw en kind al lagen te slapen wanneer ik rond middernacht eindsaus aan het roeren was
.
Maar goed, daags erna samen kunnen smullen!
Rub en injectie
Tot 74?C op 121?C
In de glaze voor 2u
Inpakken tot 94?C, een uur laten rusten en pullen maar!
Next day, resultaat met de heerlijke salade van Dominique. Perfecte balans
Mijn bevindingen: superlekker. De bark geeft enorm veel smaak aan het gerecht.
Wel was ik niet geheel overtuigd. Ik had verwacht dat het vlees wat malser zou zijn, zeker op 94?C, maar na evenveel weerstand te voelen als op 88?C beslist het vlees te laten rusten.
Afgelopen donderdag was het zover, pulled pork volgens het recept van Noskos.
Veel te laat kunnen starten (14u :-O) door een technisch probleem met de Flameboss 400 waardoor vrouw en kind al lagen te slapen wanneer ik rond middernacht eindsaus aan het roeren was

Maar goed, daags erna samen kunnen smullen!
Rub en injectie

Tot 74?C op 121?C

In de glaze voor 2u

Inpakken tot 94?C, een uur laten rusten en pullen maar!

Next day, resultaat met de heerlijke salade van Dominique. Perfecte balans


Mijn bevindingen: superlekker. De bark geeft enorm veel smaak aan het gerecht.
Wel was ik niet geheel overtuigd. Ik had verwacht dat het vlees wat malser zou zijn, zeker op 94?C, maar na evenveel weerstand te voelen als op 88?C beslist het vlees te laten rusten.