BasBQ
Beef en Steak

Jalopeno Cheddar Fatty's!

 

Danny Phantom

Sprokkelaar
Berichten
40
Jalopeno cheddar fatty's!

Gehakt gekruid met peper, zout, uienpoeder, knoflookpoeder, paprikapoeder, oregano en een gesnippert rood uitje.
Daarna de inhoud rijkelijk belegd met cheddar, wat jalopeno pepers (niet te veel) en wat fijne rode ui ringen.

Toen beide een jasje gegeven van weaved bacon en de rest dicht gemaakt met de overgebleven bacon.
Ze liggen nu lekker ingepakt in de koelkast om nog wat op te stijven zodat ze morgen lekker op de Q kunnen!

Nog tips over kerntemperatuur? Rookhout wat hier lekker bij is?



12729139_10154533412180830_2967584526439804418_n.jpg


12745649_10154533412195830_4579467647836232718_n.jpg


12742574_10154533412265830_5368208760360565898_n.jpg


615_10154533412350830_918001222257548090_n.jpg


12743732_10154533412480830_969483594915158341_n.jpg


12744498_10154533412530830_3876966043250700086_n.jpg


12741962_10154533412595830_8838034056109708185_n.jpg


735241_10154533412675830_276512758751891142_n.jpg


Wilt iemand mischien even melden als de foto's niet werken? Heb de hyperlinks gebruikt van een facebook post die ik heb gedaan!
 
lust ik
 
Lekker hoor! Benieuwd naar het eind resultaat.
 
Ziet er goed uit
 
Mooi gerecht!
 
Voorbereiding ziet er goed uit, ben benieuwd naar het resultaat
 
Mooi gedaan hoor, ziet er lekker uit!
 
Tja, dat is dus geen Cheddar maar gewoon smeerkaas in plakjes. Je maakt dus een smeerkaas fatty :-&

De Keuringsdienst van waarde heeft hier een hele leerzame aflevering over gemaakt.
 
Go go go!!! Q is op temp,.. fatty's erop en nu maar wachten.

Ik heb als rookhout kersenhout gebruikt, even kijken hoe dat uitpakt.

Ze zijn er om 18.00u op gegaan

@Nosmo; Ik heb de aflevering opgezocht en ik ga hem zeker kijken!

12734149_10154535968085830_6756856701818040398_n.jpg


10469212_10154535968130830_8017848846801383656_n.jpg
 
Goed bezig. Gaat vast lekker smaken!
 
Het eindresultaat, het was gister avond te gezellig en daardoor ook bijna vergeten foto's te maken!

Het was heel lekker, binnen 2 uur een kerntemp van 74 graden bereikt. Daarna even een kwartiertje laten rusten om hem vervolgens aan te snijden.

Het pitje van de pepers was lekker aanwezig, maar niet te erg gelukkig!

De 2 fatty's zijn verorberd samen met 2 vrienden van me, ik had eigenlijk gehoopt dat er wat over zou blijven maar dat is helaas niet gelukt :(

7703_10154536358590830_2843010946287324970_n.jpg


12744230_10154536358615830_3147514029411041347_n.jpg


12744239_10154536358670830_6404811381522407439_n.jpg


10253998_10154536358710830_336512355969099670_n.jpg


12243077_10154536358770830_1023802686471622062_n.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan