BasBQ
Beef en Steak

Inwijding vd Kamado met een pulled pork

 
 

Ed V.

Vuurmaker
Berichten
69
Gisteren maar eens een procureur van 2,5 kg in de rub gezet.
b5a5f26d54d3ee0563d9d9607a8ddde3.jpg

Vandaag om 1/2 9 de kamado voor de allereerste keer in de brand gezet.
6a070ee94286835f8174ea81dd13813b.jpg

6a5295e2d0045e9c6a877a34abddd0a5.jpg

d51d758ce07eb897518d96d7e8ac91a7.jpg

Het viel me ontzettend mee om deze gewenste temperatuur te halen en te behouden.
Veel gelezen natuurlijk op dit forum
Nadat de temperatuur de 74 graden had aangetikt de procureur ingesmeerd met een combinatie van bbq saus en honing.
bae13eab80996054c9c67fb5e3d55a75.jpg

Later komt het eind resultaat

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 
ik krijg er trek van, ziet er al lekker uit hoor!
 
Goed bezig!
Heerlijk om zo'n maagdelijk witte kamado in gebruik genomen te zien worden, have fun!
 
mooi he, ik zelf ben ook gestopt met bakjes er onder
wordt toch zwart
 
Smeinkie zei:
Dat ziet er al super uit!

Hoe laat kunnen we aanschuiven?? B-)
Waarschijnlijk over een uurtje
Heeft net de 88 graden aangetikt en ligt nu in alu. bij te komen.
5482127ad6fbb37244c04b5c0995b5a6.jpg
 
Geplukt en gegeten,  lekker simpel met patat
216a6ce6481cdf8c3650590cd2c5baa5.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 
Gratz met knorrie!
 
gefeliciteerd,  pulledpork ook lekker met Satesaus
 
Mooi hoor. 1e run en meteen een sticker! Gefeliciteerd.
 
StefR zei:
Mooi hoor. 1e run en meteen een sticker! Gefeliciteerd.
Al een paar keer pulled pork gemaakt op de weber maar nog nooit gedeeld met de buitenwereld

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 
Wel stoer hoor maiden run gelijk een lange run voor pulled pork.
Niks simpel beginnen met een burger.
 
Lekker hoor, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Ziet er goed uit! Die lust ik ook wel. En gefeliciteerd met Knor!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan