Even voorstellen, bij deze 
Woonachtig in het oosten van het land, 40 jaar op de teller inmiddels en van 'een beetje vlees verbranden' 's zomers, tegenwoordig toch meer echt BBQ-enthousiast geworden.
Mezelf een paar maand geleden voorzien van een kleine Gusta BBQ Grill Smoker, om eens te kijken of dat hele "low & slow" gebeuren iets voor mij is, voordat ik een maandloon stuksla op zo'n ei (30 euro versus 1000+).
Kamado, offset smokers, Webers, allemaal mooi spul, maar voor een serieuze unit betaal je serieus geld. Kortom, eerst effe oefenen en proberen of het echt leuk (en lekker) genoeg is..
Inmiddels wat moink balls, picanha, buikspek en tri-tips verder ben ik definitief verkocht
Oftewel, account hier aangemaakt, op jacht naar een mooie kamado (twijfel twijfel) en bakken maar!
Genoeg te leren hier volgens mij, en hopelijk in de loop der tijd ook nog wat bij te dragen van mijn kant!

Woonachtig in het oosten van het land, 40 jaar op de teller inmiddels en van 'een beetje vlees verbranden' 's zomers, tegenwoordig toch meer echt BBQ-enthousiast geworden.
Mezelf een paar maand geleden voorzien van een kleine Gusta BBQ Grill Smoker, om eens te kijken of dat hele "low & slow" gebeuren iets voor mij is, voordat ik een maandloon stuksla op zo'n ei (30 euro versus 1000+).
Kamado, offset smokers, Webers, allemaal mooi spul, maar voor een serieuze unit betaal je serieus geld. Kortom, eerst effe oefenen en proberen of het echt leuk (en lekker) genoeg is..
Inmiddels wat moink balls, picanha, buikspek en tri-tips verder ben ik definitief verkocht

Oftewel, account hier aangemaakt, op jacht naar een mooie kamado (twijfel twijfel) en bakken maar!
Genoeg te leren hier volgens mij, en hopelijk in de loop der tijd ook nog wat bij te dragen van mijn kant!