BasBQ
Beef en Steak

Iberico ribfingers

 
 

Erik B71

Kooltjesharker
Berichten
244
Beetje freumelen in de tuin met dit heerlijke weer. Ik had nog ribfingers in de vriezer welke ik een dag eerder uit de vriezer had gehaald.
Ingerubt met één varkensrub en laat maar 1,5 uur op 120 graden roken. Hiervoor had ik 2 kersenchunks. Na anderhalf uur ingelakt met Noskos bbq saus. Beetje spinazie/pastasalade en je hebt een heerlijk zomers gerechtje.

973A507E-B754-4F64-8B80-8EBAE803F159.jpeg


71C07646-4E0E-459F-9C37-4D06E3F98AA8.jpeg


EAA6A881-0A17-4355-B3BE-4B84D8733064.jpeg


73D53F80-8605-4F8C-A711-633FBC0E94B1.jpeg


7D975336-0DEB-4906-8528-F7C468FB2357.jpeg
 
Om je vingers bij op te eten, weet gelijk wat er hier van de week voorbij komt.
 
Die vingers zien er echt heerlijk uit 😋.
En die grillbill is een mooie stoere Q 👍🏻
 
Heerlijk!

Moet ik ook echt weer eens bestellen.
 
zo dan!!! wat een heerlijkheid, ziet er echt super lekker uit!
merk je veel verschil dan met hele ribs?
 
zo dan!!! wat een heerlijkheid, ziet er echt super lekker uit!
merk je veel verschil dan met hele ribs?
Het sowieso een heel ander mondgevoel. Lekker knapperig van buiten en zacht van binnen. Het is ook kruidiger omdat er meer oppervlak is ingerubt.
 
Lekker hoor! Zitten er meer dan genoeg op de bbq! Wat een feestje.
 
Heerlijk! Zien er lekker uit en heb er zelf ook nog liggen 😋
 
maak me gek. Wat ziet dat er lekker uit zeg.
heerlijk
 
Lekker hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan