Voor de 3de verjaardag van mn zoon zaterdag een iberico rack gemaakt, op basis van een recept van Pitmaster X
Iberico ontdooit en kruiden prutje aangemaakt
Vetkap ingekruisd
[/resize]
Na een paar uur in de koelkast
Op het rooster met een stukje appelhout voor de rook
Na het dichtschroeien indirect verder tot een kern temp van 55 graden
Na grofweg 2 uur was ie klaar om ff te rusten
was nog een beetje rose van binnen, maar de foto is te overbelicht
De smaak was geweldig en de gasten hebben er allemaal van zitten smullen
Binnenkort nog een keer want dit was zeer voor herhaling vatbaar
Bedankt voor het kijken!
Iberico ontdooit en kruiden prutje aangemaakt


Vetkap ingekruisd



Na een paar uur in de koelkast

Op het rooster met een stukje appelhout voor de rook


Na het dichtschroeien indirect verder tot een kern temp van 55 graden


Na grofweg 2 uur was ie klaar om ff te rusten


was nog een beetje rose van binnen, maar de foto is te overbelicht

De smaak was geweldig en de gasten hebben er allemaal van zitten smullen
Binnenkort nog een keer want dit was zeer voor herhaling vatbaar

Bedankt voor het kijken!