Mijn naam is Sander en ik kom uit de omgeving Rotterdam.
Sinds een aantal jaar geïnteresseerd in BBQ-en op de Weber en sinds kort in het bezit van een KJ Classic en de Weber (die al versleten was) de deur uitgedaan. Via het KJ Cooking Channel (met John Setzler) diverse recepten geprobeerd zoals de spareribs, smash burgers & de smoked "reverse sear" ground chuck burger. Via youtube bij NosKos uitgekomen en ben zeer te spreken over zijn manier van koken en het geven van voorbeelden. Voordeel van een NL kanaal is dat er lokale producten gebruikt worden en geen obscure kruiden/sausjes die je alleen in de VS kunt krijgen (of voor een factor 10 kan kopen in NL )
Gisteren heb ik zijn wedstrijd PP gemaakt. N.a.v. dit recept zit ik met een aantal vragen waarop ik op dit forum antwoord probeer te krijgen.
Cheers
Sinds een aantal jaar geïnteresseerd in BBQ-en op de Weber en sinds kort in het bezit van een KJ Classic en de Weber (die al versleten was) de deur uitgedaan. Via het KJ Cooking Channel (met John Setzler) diverse recepten geprobeerd zoals de spareribs, smash burgers & de smoked "reverse sear" ground chuck burger. Via youtube bij NosKos uitgekomen en ben zeer te spreken over zijn manier van koken en het geven van voorbeelden. Voordeel van een NL kanaal is dat er lokale producten gebruikt worden en geen obscure kruiden/sausjes die je alleen in de VS kunt krijgen (of voor een factor 10 kan kopen in NL )
Gisteren heb ik zijn wedstrijd PP gemaakt. N.a.v. dit recept zit ik met een aantal vragen waarop ik op dit forum antwoord probeer te krijgen.
Cheers