- Berichten
- 2.798
Liep al wat langer rond met het idee om even een spiesje of kippenpootjes voor snel even bij een biertje te kunnen maken .
En om daar niet altijd zin om alles van stal te halen en de bastard op te stoken voor een borrelhapje, dacht ik he heb gewoon een braai in huis die in een grote deel van het jaar elke dag aan staat.
Nou zag ik op het net dat er wel dingen voor te krijgen zijn , maar als het even kan maak ik het liever zelf .
Zo gezegd zo gedaan .
Materiaal weer bijelkaar gezocht en op maat gemaakt .
Alles uitlijnen vast zetten en lassen
Eiken hout op maat en handvat van gemaakt.
De vuurdoop. Kachel stond al aan en ik had nog een entrecote liggen die op moest .
Rooster er in om voor te verwarmen
En grillen maar .
Perfect

En om daar niet altijd zin om alles van stal te halen en de bastard op te stoken voor een borrelhapje, dacht ik he heb gewoon een braai in huis die in een grote deel van het jaar elke dag aan staat.
Nou zag ik op het net dat er wel dingen voor te krijgen zijn , maar als het even kan maak ik het liever zelf .
Zo gezegd zo gedaan .
Materiaal weer bijelkaar gezocht en op maat gemaakt .
Alles uitlijnen vast zetten en lassen
Eiken hout op maat en handvat van gemaakt.
De vuurdoop. Kachel stond al aan en ik had nog een entrecote liggen die op moest .
Rooster er in om voor te verwarmen
En grillen maar .
Perfect


Laatst bewerkt: