BasBQ
Beef en Steak

House of Cards ribs....

bmateijsen

Sprokkelaar
Berichten
29
Onlangs heeft Janneke Vreugdenhil in de NRC een recept van Freddy's ribs gepubliceerd van House of Cards. Hoewel zij ze in de oven heeft gemaakt, vond ik het een uitgelezen kans om deze op de WSM te maken. Recept: http://www.nrc.nl/koken/2014/02/10/freddys-ribs/

10675742_952832844734969_6199615800972254844_n.jpg


Verder had ik nog wat Walchers Gilde spek op de planning, dus die zitten naast het rib rack. Ribben zijn trouwens van Beef & Steak.

Na 5 uur.... de bbq saus erop en na 30 minuten ze omgekeerd en nog een keer de saus...

11062686_952958581389062_4854072422455643825_n.jpg


De smoked beans waren daarna ook klaar... rookhout was eiken.

Resultaat:

11150664_953016058049981_7202498690926790932_n.jpg
 
RdB zei:
Prachtig, zou die bonen ook graag proeven!

Die bonen hadden teveel passata gekregen... Maar dat heb ik 2 dagen later goed gemaakt, door het restant (1 bakje) met nog een keer wat bonen opnieuw te verwarmen. Had ook nog wat ribs over, dus die geplukt en in kleine stukjes bij de shaksuka gedaan. ;D.

11164831_953883667963220_6929845851772268438_n.jpg
.

Ik gebruik altijd gedroogde bonen en wel ze voor 24 uur. Daarna 1 uur gekookt, totdat ze net gaar waren.
 
dat ziet er heerlijk uit. Denk dat ik dit zomaar heel lekker vind  :)

Ik zie dat je jezelf nog niet hebt voorgesteld, zou je dat misschien nog even willen doen? Dan weten we een klein beetje met wie we te maken hebben  ;)
 
Leo zei:
dat ziet er heerlijk uit. Denk dat ik dit zomaar heel lekker vind  :)

Ik zie dat je jezelf nog niet hebt voorgesteld, zou je dat misschien nog even willen doen? Dan weten we een klein beetje met wie we te maken hebben  ;)

Zal ik zo even doen... ;)
 
Lekkere hapjes hoor!
 
Ja hoor!! Lust ik!!
 
Ziet er allemaal weer lekker uit.

Maar hoe waren de house of cards ribs nou qua smaak??
 
nix13 zei:
Ziet er allemaal weer lekker uit.

Maar hoe waren de house of cards ribs nou qua smaak??

De BBQ saus was uiteindelijk vrij generiek, maar dat kon ik ook wel uit de ingredienten opmaken. In zijn geheel lekker, maar niet de lekkerste ooit ;).
 
Terug
Bovenaan Onderaan